Новини от сайта

  ВИРТУАЛНИ ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ

  от Никол Андреева -

  В седмицата 24 - 29 януари 2021 год., Нов български университет организира поредица от уебинари, в които преподаватели от различните специалности на университета ще Ви представят своите програми, начина на кандидатстване в тях, кариерните и професионалните възможности пред завършващите.

  Колебаете се коя програма да изберете? Имате въпроси, свързани с Вашето обучение? Искате да се запознаете с бъдещите си преподаватели и мотивирано да изберете Нов български университет?

  Нашите преподаватели застават очи в очи с Вас чрез телефон, таблет или компютър, за да Ви разкажат за всичко, свързано с обучението в НБУ.

  На всички тези въпроси, отговорите може да получите тук:  Виртуални дни на отворените врати на НБУ

  Как се кандидатства в НБУ ?

  от Никол Андреева -

  Колебаете се коя програма да изберете? Имате въпроси, свързани с Вашето обучение и кандидатстване? Искате да разберете какво е ТОП и как да се регистрирате за него? И най-вече – защо да изберете Нов български университет?

  На 23 юни (вторник) от 17:00 Нов български университет организира уебинар, в които представители на Кандидатстудентския информационен център ще Ви представят програмите на НБУ, начина на кандидатстване в университета и ще отговорят на вашите въпроси.

  Повече подробности можете да намерите тук: Как се кандидатства в НБУ ?